Eplegaletter

IMG_2108

 

 

IMG_2099

Hei!

Eplepai er et must på høsten, for med eplene i sesong har man et fantastisk utgangspunkt for mange deilige kaker og paier. En galett er en type pai, som består av butterdeig, og frukt. Du kan bruke annen frukt også, men siden eplene er så gode for tiden, valgte jeg å bruke det.
IMG_2103

Du trenger

Butterdeig (Link HER), eller frosne fra butikken

3-4 epler

100 gram brunt sukker

30 gram maizenna

Rør sammen sukker og maizenna. Skrell eplene, og kutt de i biter, og bland med sukkeret.

Kjevle ut buttderdeigen, og bruk en skål til skjære ut en sirkel av buttderdeigen. Legg eplefyllet på midten, og brett kantene over eplebitene. Stek på 200 grader i ca. 25 minutter. Hvis galettene dine begynner å bli brent, kan du legge over litt aluminiumsfolie eller bakepapir.

IMG_2093
You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *