HNB episode 8

HNB3_eps8 (10)

//Foto: Rune Benediktsen//

Hei!

Her kommer et lite referat fra dagens episode av Hele Norge baker. Jeg tror nok dette var den første episoden jeg faktisk klarte å slappe av, og ta det litt med ro. I motsetning til de andre episodene hvor jeg kun løp rundt, var stresset for kameraene og et hvert blikk bort på Pascal skremte meg, klarte jeg å holde meg relativt rolig. Kanskje var det fordi jeg visste at jeg kom til å ha noe å servere når tiden var ute, og ikke som de andre ukene hvor jeg var usikker på om jeg i det hele tatt kom til å bli ferdig (2 timer på å lage créme brûlee burde jo holde). Joda, endelig hadde jeg delvis vendt meg til den nye settingen med skumle kjendiskonditorer, å bli filmet til enhver tid og det høye presset. Kanskje litt rart at jeg holdt meg så rolig, jeg hadde jo tross alt aldri laget en perfekt créme brûlee, noe jeg ikke klarte denne gangen heller. Litt skilt var den riktig nok, men Pascal og Linda likte smaken veldig godt – mild god kaffesmak, som ikke overdøv de andre smakene, men heller ikke for mild. Alt i alt god smak, men litt pepper fikk jeg for konsistensen.

Litt verre ble det på teknisk, med henhold til nerver og stress. Selvfølgelig fikk vi i oppgave å lage noe jeg aldri hadde laget før, og som vanlig var tidsskjema svært stramt. På et tidspunkt var jeg til og med så stresset at jeg ikke forstod hvordan en fingerkjeks skulle se ut, det sier seg vel litt selv, men der og da var det ikke så alt for lett å forstå at den skulle se slik ut. Å bli ferdig gikk akkurat – jeg fikk hevet på siste pynten før Line hadde telt ned fra 10, og jeg var i grunn fornøyd med resultatet, minus pynten da, dén så ikke spesielt fin ut.

På slutten av dagen da en skulle sendes hjem, var jeg like nervøs som alltid. Jeg hadde jo ikke levert så alt for bra, og det var tross alt bare fem stykker igjen. Konkurransen var veldig hard, så jeg var svært glad over å komme videre!

Gratulerer masse til superflinke Anne! Jeg var selv så heldig å få smake på hennes créme brûlee, og den var rett og slett fantastisk! Jeg kom veldig godt overens med Anne, og hun, og alle de andre deltagerene, gjorde innspillingsdagene til noe helt spesielt! Neste uke er det semifinale, og jeg er superfornøyd med å ha komet så langt! Følg med

You may also like

2 kommentarer

  1. Du er så flink Fredrik. Vi er så stolte av deg. Følger med hver uke. Lykke til videre. Vi har bilde av deg på mat og helse rommet.?❤️?
    Veronika

    1. Tusen takk! Veldig hyggelig 🙂 du må hilse Kari fra meg, og si takk for brevet (har ikke mobil for tiden, så har ikke fått sendt melding og svart henne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *