Om meg

Hei!

Mitt navn er Fredrik, og velkommen til letsbake.net! I juni 2013 startet jeg bloggen passionatebaking.blogg.no, før jeg sommeren 2015 byttet navn til letsbake.net.

En stor del av min bakefilosofi er at resultatet blir ikke bedre enn ingrediensene man bruker, av den grunn er jeg utrolig opptatt av kvalitet på ingrediensene og at ting skal være hjemmelaget. Jeg baker mye brød og gjærbakst, men elsker også å bake kaker, cupcakes, makroner og pai. En av mine største lidenskaper innen baking er sjokolade, noe som er en av grunnene til at det ikke er mangel på sjokoladeoppskrifter på denne bloggen. Det jeg liker så godt med denne allsidige ingrediensen er at man kan lage så uendelig mye godt med den, alt fra ganache, mousse, smørkrem til konfekt.

Våren 2016 deltok jeg i tv-programmet Hele Norge baker, der jeg som yngste deltar noen sinne kom helt til finalen.  Å være med på programmet var en fantastisk opplevelse jeg aldri ville vært foruten! Til tross for presset, lange dager og hvor slitsomt det var, var det en opplevelse uten sidestykke. Jeg ble i alt kåret til mesterbaker tre ganger, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare da jeg kom til innspillingen. Det var til slutt Berit som vant denne sesongen, noe som var veldig fortjent! Jeg er alt i alt utrolig fornøyd med min innsats i programmet.

For tiden studerer jeg økonomi og administrasjon på Norges Handelshøyskole i Bergen, og det blir av den grunn ikke så mye baking som jeg ønsker. Jeg skal likevel prøve å komme med nye oppskrifter og innlegg til dere, så håper jeg du liker bloggen, og alle oppskriften!


-Fredrik

3 kommentarer

  1. Mange bra oppskrifter! Jeg er imponert over talentet ditt. Jeg har veldig lyst å smake brødene og iskrem din en dag, haha 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *